Αγγλικά

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας πρωταγωνιστεί στην αγγλική γλώσσα και συνεργάζεται με το διεθνούς φήμης εξεταστικό οργανισμό Anglia ORG. Είμαστε το μόνο επίσημο εξεταστικό κέντρο εξετάσεων αγγλικής γλώσσας στη Σαλαμίνα εξασφαλίζοντας την αναγνώριση και το κύρος από την αγγλική πρεσβεία στη χώρα μας! Οι μαθητές μας από μικρή ηλικία, ακόμη και προνηπιακή, μαθαίνουν σε σωστές βάσεις την αγγλική γλώσσα, πολύτιμο εφόδιο από το δημοτικό και ξεκινούν με σταθερά βήματα την ξενόγλωσση εμπειρία τους!

Γκρουπ ευέλικτα ανάλογα με τη δυναμική και απόδοση των μαθητών, καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό και εξετάσεις σε φιλικό περιβάλλον, εξετάσεις ως γιορτή επίδοσης χωρίς άγχος και στρες. Γιατί μόνο σε εμάς η επίδοση είναι κάτι το επιθυμητό.

Ρώσικα

Η γλώσσα της πεζογραφίας, της ιστορίας και του πολιτισμού στις σχολές μας. Χτίζουμε ένα ισχυρό βιογραφικό επιλέγοντας τη γλώσσα του Πούσκιν και του Ντοστογιέφσκι, τη γλώσσα της ναυτιλίας και μιας παγκόσμιας δύναμης! Είμαστε περήφανοι που ανά την Ελλάδα αναγνωρίζεται η δυναμική της εκμάθησης της Ρωσικής γλώσσας στη σχολή μας.

Κινέζικα

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας πρωτοπορεί στη διάδοση της Κινέζικης γλώσσας από το 2009 και μεγάλα ιδρύματα πολιτιστικά και μορφωτικά της Λαϊκής δημοκρατίας της Κίνας, όπως το CONFUCIUS INSTITUTE K HONG LONG, επιδοκιμάζουν και χαίρουν το έργο μας. Ο ιδρυτής μας, κύριος Καθαρός έχει τιμηθεί επανειλημμένως για την προσφορά του στη διάδοση και επέκταση της Κινέζικης γλώσσας εκπολιτισμού στην χώρα μας και ο ίδιος έχει διοργανώσει πλήθος συνεδρίων, εορτών και φεστιβάλ με τους Κινέζους φίλους μας. Έχει δημιουργήσει τη δική του εκπαιδευτική φιλοσοφία με τα CHINESE CULTURE CORNERS ενώ το σλόγκαν του “Δύο κόσμοι έγιναν ένας” έφτασε στα πέρατα της φίλης χώρας!