Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Κέντρο Μελέτης

Το Δημοτικό δημιουργεί τα θεμέλια στην εκπαιδευτική ανέλιξη του κάθε μαθητή.

Γυμνάσιο

Η μέση εκπαίδευση και το γυμνάσιο αποτελούν για εμάς βασική μέριμνα, αφού οικοδομούμε σε στέρεες βάσεις τα εχέγγυα της επιτυχίας.

Λύκειο

Το λύκειο αποτελεί τη ναυαρχίδα των δομών μας, αφού πια οι μαθητές θα πρέπει να ετοιμάζονται για το αποφασιστικό βήμα στη ζωή τους με σύνεση και επιμονή.

Κέντρο Μελέτης

Το Δημοτικό δημιουργεί τα θεμέλια στην εκπαιδευτική ανέλιξη του κάθε μαθητή. Μέσα από την πορεία του στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση κερδίζει τις απαραίτητες γνώσεις και τα γνωστικά εφόδια για να συνεχίσει στις επόμενες βαθμίδες. Το ρητό των εκπαιδευτικών δομών ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ είναι ένα: “Το πρώτο σκαλί!!” Ωστόσο, είναι γεγονός πως οι μαθητές φθάνουν συχνά στο Γυμνάσιο, ή ακόμη και στο Λύκειο, με βασικά κενά από το Δημοτικό. Για να καλύψουμε αυτό το πρόβλημα σχεδιάσαμε τα Τμήματα Μελέτης Δημοτικού, προσφέροντας πλήρη υποστήριξη στους μαθητές μας στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους, ενώ παράλληλα χτίζουμε βήμα προς βήμα γερές εκπαιδευτικές βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Γυμνάσιο

Η μέση εκπαίδευση και το γυμνάσιο αποτελούν για εμάς βασική μέριμνα, αφού οικοδομούμε σε στέρεες βάσεις τα εχέγγυα της επιτυχίας. Στα γυμνασιακά μας τμήματα φροντίζουμε να καλύπτουμε την ύλη της επόμενης ημέρας, αλλά προάγουμε και τη γνώση των μαθητών μας προσφέροντας το κάτι παραπάνω!! Μικρά ευέλικτα γκρουπάκια, άφθονο διδακτικό και εποπτικό υλικό είναι στη διάθεση των μαθητών μας, ενώ και η πρώτη συμβουλευτική προσέγγιση στους μαθητές μας για τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους αποτελούν εκπαιδευτικό καθήκον μας!!!

Λύκειο

Το λύκειο αποτελεί τη ναυαρχίδα των δομών μας, αφού πια οι μαθητές θα πρέπει να ετοιμάζονται για το αποφασιστικό βήμα στη ζωή τους με σύνεση και επιμονή. Στην Α' λυκείου γίνεται μια γενική διαπίστωση των κλίσεων και ικανοτήτων τους με μαθήματα γενικής παιδείας και αποφασίζουμε μαζί την επιλογή κατεύθυνσης για τις επόμενες δυο κομβικές τάξεις. Η Β' και η Γ' λυκείου αποτελούν προτεραιότητά μας και ο ιδρυτής των δομών μας και φιλόλογος κύριος Καθαρός, στα μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης, χρησιμοποιεί το συγγραφικό φιλολογικό υλικό που έχει επιμεληθεί ο ίδιος ως επιστέγασμα τόσων χρόνων μελέτης. Μικρά και δυναμικά group υπόσχονται την σίγουρη επιτυχία.

Τα πακέτα μας