Ένας νέος εκπαιδευτικός χώρος εγκαινιάστηκε στο νησί μας την Κυριακή 26 Νοεμβρίου με την ονομασία PLANETXKIDS, μια ονομασία που παραπέμπει σε ένα νέο πλανήτη εκπαίδευσης για παιδιά της επόμενης γενιάς που θα πρωταγωνιστήσουν σε επίπεδο γνώσεων και άριστης κατάρτισης.
Το νέο πολυκέντρο εκπαίδευσης , μοναδικό στο νησί μας και από τα ελάχιστα σε όλη την Ελλάδα παρέχει μοναδικές ευκαιρίες γνώσης, καλλιτεχνικής δημιουργίας και γνωριμίας με νέες τεχνολογίες!! Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συνεργασία του πανεπιστημίου Μακεδονίας στον τομέα της Ρομποτικής , της επιστήμης του Μέλλοντος!! οι μαθητές μας κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις νέες τεχνολογίες, ενώ αποφοιτώντας από τον κάθε κύκλο μαθημάτων θα λαμβάνουν πιστοποίηση από το δημοφιλές πανεπιστήμιο της χώρας μας.

Comments

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Ο κ. Καθαρός και η κ. Θεοδωρακοπούλου είναι πραγματικά περήφανοι για την εκπαιδευτική τους πρωτοπορία κ καινοτομία!!Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΛΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ στους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ Κ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ!!!

Comments

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Περισσότερα Άρθρα...

images/categoryplanet.jpg

Newsletter

Κάντε εγγραφή για να μαθαίνετε πρώτοι τις δράσεις μας.

Εκπαιδευτικές δομές Στυλιανός Καθαρός

campus life

logo
Λεωφόρος Σαλαμίνος 141Α
Σαλαμίνα, Τ.Κ 18900

210-4640855
stelios_katharos@yahoo.gr