Οι παγκόσμιες δράσεις των εκπαιδευτηρίων ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ συνεχίστηκαν για άλλη μια φορά σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό ίδρυμα ΚΟΝΦΟΥΚΙΟΣ κ την κινεζική πρεσβεία της χώρας μας!!.
Ο φιλόλογος κ Καθαρός χαίρει πια μόνιμα της εκτιμήσεως της κινεζικής ηγεσίας στη χώρα μας που τον τιμά σε κάθε ευκαιρία διοργάνωσης μεγάλων εκδηλώσεων. Μάλιστα τη φετινή χρονιά τα εκπαιδευτήρια Καθαρός ανέλαβαν τη συνδιοργάνωση της κινεζικής εορτής της πρωτοχρονιάς και οι μαθητές του κέντρου ξένων γλωσσών μας ενθουσίασαν το πολυπληθές κοινό που είχε κατακλύσει το αμφιθέατρο Αντωνιάδου στην οικονομική σχολή Αθηνών (ΑΣΟΕ)..

Ο mr GAO WENQΙ παραλαμβάνει αναμνηστικό ενθύμιο της κουλουριώτικης φορεσιάς από τους κ Καθαρό κ Θεοδωρακοπούλου

Είναι μια μεγάλη τιμή για το νησί μας που το μόνο εκπαιδευτικό ίδρυμα κ μάλιστα ιδιωτικό που πρωταγωνιστεί σε αυτές τις μοναδικές πρωτοβουλίες είναι οι εκπαιδευτικές δομές του κ Καθαρού, ο οποίος έχει βάλει τη Σαλαμίνα στο παγκόσμιο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!! Η έκπληξη που επεφύλασσε ο φιλόλογος κ συμπολίτης μας στους κινέζους φίλους μας ήταν η παρουσία της χορευτικής ομάδας έρευνας του δήμου μας που παρουσίασαν την τοπική μας χορευτική παράδοση, αλλά επίσης κ την μοναδική κουλουριώτικη φορεσιά, γεγονός που προκάλεσε τον άκρατο θαυμασμό του φιλοθεάμονος κοινού!!


Η χορευτικη ομάδα Ερευνα δήμου Σαλαμίνας


Πολλά συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν και στο νέο δημιούργημα planet xkids με τους μαθητές του που μαθαίνουν τη κινεζική γλώσσα κ στην κα Θεοδωρακοπούλου Βασιλική , συνεργάτιδα του κ Καθαρού κ διευθύντρια του χώρου, ενός χώρου πρωτότυπου για το νησί μας!!


Εξ αριστερών η κ Γεροντιώτου εκπρόσωπος δήμου Σαλαμίνας, η κ Θεορωρακοπούλου, διευθύντρια planet xkids, o οικονομικός ακόλουθος mr GAO WENQI, Ο φιλόλογος κ Καθαρός


Σε δηλώσεις του ο κ Καθαρός ευχαρίστησε την κινεζική ηγεσία για τις απανωτές τιμές κ προσκλήσεις στο πρόσωπό του, ενώ κάλεσε τους γονείς της τοπικής μας κοινωνίας να ανταποκριθούν στις εξελίξεις των καιρών κ να μην μένουν ουραγοί στο μέλλον των παιδιών τους!!
Η γλώσσα του μέλλοντος είναι τα Κινέζικα και εμείς στα εκπαιδευτηριά μας είμαστε περήφανοι που έχουμε γονείς κ μαθητές με ανοιχτόμυαλο εκπαιδευτικό ορίζοντα!!!ακολουθούμε το δρόμο της κορυφής και παραμένουμε πιστοί στο ραντεβού των επιτυχιών μας, που μας έχει συνηθίσει πια όλος ο εκπαιδευτικός περίγυρος πια σε όλη την Ελλάδα κ το εξωτερικό».
Τέλος αξίζει να αναφερθεί η προβολή της δράσης του φροντιστηρίου του κ Καθαρού στο τηλεοπτικό δορυφορικό κανάλι CCTV , οπότε 2 δισ κινεζόφωνο κοινό ανά τον κόσμο θαύμασε τη Σαλαμίνα κ το έργο των εκπαιδευτικών μας δομών!ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ.......

Oμιλά του κ Καθαρού στα Κινέζικα που ευχαριστεί το κινεζικό έθνος


Ευχόμαστε εκ βαθέων καρδίας κάθε επιτυχία στο έργο του κ Καθαρού κ καλούμε τους γονείς του νησιού να μην περιμένουν και να επιλέξουν τη γλώσσα της σίγουρης επαγγελματικής αποκατάστασης για τα παιδιά τους!!!ΜΑΘΕΤΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΤΩΡΑ!!!
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Περισσότερα Άρθρα...

images/categoryplanet.jpg